Yogini bliss Retreat på Gotland Sommaren 2023

17-21 Juli


Välkommen till sommarens härligaste yogaretreat på Gotland. I vackra Fridhem strax utanför Visby får du några dagar till dig själv, din yogapraktik och utforskande av Yogini Yoga med Lou.

Vi kommer att gå in i yogans filosofi och mytologi, tolkningar och möten med devas och devis (gudar och gudinnor.)
Vila i stillhet eller röra oss i dans. Meditera i naturen eller flöda i yoga. Här är ingen dag den andra lik och alla yogapass har ett eget tema. Yogan kan vara dynamisk och flödande eller mjuk yinyoga. De fysiska övningarna är en portal för att möta dig själv.  Vi kommer att vara ute mycket i naturen  oavsett om vindar viner eller solen strålar, det kan också handla om att gå utanför din vanliga zon.
 

Under våra olika pass fokuserar vi på vår känsla och och friheten i rörelse och stillhet.
 Förvänta dig pass med såväl rörelse som djupaste stillhet , lekfullhet och allvar och mycket fokus på ditt eget utforskande och nyfikenhet. 

Vi kommer att besöka kraftplatser i den Gotländska naturen för ceremonier och återanknytning till moder jord.
Yogapassen kommer att hållas såväl inne i  vårt vackra "tempel" som utomhus i naturen. Varje dag börjar och slutar på stranden när vädret tillåter. Bered dig på några transformerande dagar där vi jobbar med:

Årets tema är Goddess Power- Temat som bjuder dig på ett djupare utformande av dig. Ditt liv, dina mål, din relation till din kropp, partners, arbetsrelationer, ekonomi och hälsa. Är du beredd att leva ditt liv?
  • Fysisk yoga som bygger på Hatha, Vinyasa, Kundalini & Yin ” Lou Style”
  • Pranayamas- Breathwork/andningsövningar för att frigöra Prana och livsenergi, aktiverar tallkottköteln och de naturliga inre substanserna som skapar en relation till ditt högre jag.
  • Djupgående  guidade meditationer- Lou åkallar Devis och naturens krafter och guidar dig till djupare insikter om dig själv och ditt liv.
  • Naturceremonier- På olika platser i naturen åkallar vi Shiv/Shakti, med ljud, meditation eller rörelse.
  • Dans & Fri rörelse- Vi utforskar kroppens fria rörelse, rytm och stillhet. Vi får även öva på att stå kvar i närvaron i gruppenergin. att inte ge upp vid olika tankeinpulser utan möta livsenergin i flöde.
  • Chanting & Mantras – Vi ljudar olika Sanskritmantras för healing och balans. Ljudvibrationen är det som hela vår fysiska värld består av och genom toner och vibrationer kan vi kalibrera och uppradera våra tankemonster, hjärnvågor och varseblivning.
  • Berättelsen om gudinnornas/gudars arketyper och hur vi kan applicera dem i livet- Är börjar den magiska väv som Lou tar dig med på. Via en berättelse tar de olika sagorna och arketyperna vid och guidar dig via ett magiskt pussel under retreaten. Du lär dig att bli närvarande, lyssna på universums ledtrådar och stå i samklang med ditt högre jag.
  • Högfrekvent vegankost. Den mest näringsrika och färgsprakande veganska menyn som får din kropp, din hy, ditt hår och dina hormoner att blomsta. Vi kommer att äta och dricka den mest gudinnliga kost under dessa dagar som kanske kan bli basen för din nya livsstil.

240670991_10158724365328073_5603488750772479874_njpg
Vem passar denna retreat för?

-Retreaten passar DIG som vill gå djupare ditt utövande av yoga - Shaktis energi och Shivas stillhet. Du som är villig att gå botom vardagen komfort och vill möta dig och andra på djupet.

-Du har yogat en del och/eller gjort kurser i personlig utveckling/ rörelse/tantra etc och vet att du själv är ansvarig för dina vägval i livet. Du fungerar och är intresserad av att möta din grupp och är även beredd att möta dina begränsningar och möjligheter på ett kärleksfullt sätt. 

Vi kommer att spendera mycket tid utomhus i olika väder och vind, utmana oss själva i vår vardagliga bekvämlighet och möta naturens olika element. Det kan lika gärna vara solens hetta, regn eller nyfikna djur just du får möta dig själv i. Tillsammans kommer vi att smälta bortom illusioner skapade av egot.

Retreaten bjuder in dig som vill utveckla dig själv i mod, sinnlighet, uthållighet, kärlek, mjukhet och kraft. 

Det enda viktiga egentligen är din vilja
att gå på djupet. Att vara hängiven dig själv och ditt liv.
Observera att retreaten inte fokuserar på enbart fysiskt träning, alingments eller att lära sig ett speciellt pass. Inte heller en retreat som bara fokuserar på att vila ut. Allt detta finns ju såklart med men i ett större sammanhang. Retreaten passar dig som vill gå djupare och växa!


Kostnad inklusive helpension -2 yogaklasser om dagen samt kvällsmeditation ( totalt ca 5 timmar yoga och meditation varje dag), the och smoothies varje morgon. Samt generös och vällagad lunch & middag varje dag. Årets kock är Karolina Lallerstedt, en stjärna i köket och en stor del av retreatupplevelsen!


Trebäddsrum 6900:-
Dubbelrum 7900:-
Enkelrum 8900:-

Retreat utan boende men inklusive alla måltider: 4700:-


Retreaten börjar ca 16.30 ankomstdagen och avslutas efter brunch ca 11.00 avresedagen ♥ ♥ ♥ 

Anmälningsavgift 1000:- betalar du vid anmälan. Det dras bort från totalsumman som betalas senast 30/6 till BG Yogabliss 549-7524


Känner du dig kallad, skriv några rader och berätta mer om dig 

till louaberg@yahoo.se

Kärlek / Lou

I STOLT SAMARBETE MED