Välkommen på Yogini bliss Retreat Go Deeper på Gotland 2022. För trettonde året håller Lou sin populära retreat som i år har temat- Go deeper. 


 Vad vill du skapa, vad vill du leva i, hur hittar du vägen?Yogini Bliss hittar nya vägar efter 13 år och är det dags att Go Deeper... Denna retreat bjuder in en mindre grupp hängivna gudinnor att gå på djupet- Bered dig på några djupgående och transformerande dagar... 

Denna gången kommer vi bo magisk, lyxigt och mysigt för att vara helt hållna genom hela processen. Maten kommer att hålla toppklass med den mest näringsrika vegankosten, juicer och raw food. Vårt hus kommer att vara ett tempel för ditt nya jag... 

Lou jobbar just nu med att bjuda in den mest högfrekventa plats för vår sommarretreat -22. Läs vidare och skicka gärna en intresseanmälan om DU vill vara med nästa sommar. Max 13 gudinnor.

Vi kommer att gå djupt in i yogans filosofi , tolkningar och möten med gudar och gudinnor. Vila i djup stillhet eller röra oss i vild dans. Meditera i naturen eller flöda i dynamisk yoga. Här är ingen dag den andra lik och alla yogapass har ett eget tema. Yogan kan vara dynamisk och flödande eller mjuk som en viskande vind...de fysiska övningarna är en portal för att möta dig själv. Under denna retreat är du kallad om du vill gå bortom din bekvämlighetszon, om du är beredd att stå kvar i energin i gruppen. Det som krävs av dig är din närvaro, din vilja att möta Devi genom dig själv och de andra i gruppen. Vi kommer att vara ute mycket i naturen så även här behöver du kunna stå kvar i dig själv även om vindar viner, gräset är högt, solen strålar eller vad som just kan utmana din vardagskomfort. 

Under yogapassen/meditationerna/workshopsen fokuserar vi på vår känsla och och friheten i rörelse och stillhet. Så förvänta dig pass med såväl rörelse som stillhet , lekfullhet och allvar och mycket fokus på ditt eget utforskande och nyfikenhet. 

Vi kommer att besöka kraftplatser i den Gotländska naturen för ceremonier och återanknytning till moder jord. Yogapassen kommer att hållas såväl inne i  vårt vackra tempel som utomhus i naturshalan. Varje dag börjar och slutar på stranden när vädret tillåter.

Bered dig på några transformerande dagar där vi jobbar med:

Go Deeper Temat som bjuder dig på ett djupare utformande av dig. Ditt liv, dina mål, din relation till din kropp, partners, arbetsrelationer, ekonomi och hälsa. Är du beredd att leva ditt liv?


Fysisk yoga som bygger på Hatha, Vinyasa, Kundalini & Yin ” Lou Style”

Pranayamas- andningsövningar för att frigöra Prana och livsenergi, aktiverar tallkotköteln och de naturliga inre substanserna som skapar en relation till ditt högre jag.

Djupgående  guidade meditationer- Lou åkallar Devis, änglar och naturens krafter och guidar dig till djupare insikter om dig själv och ditt liv.

Naturceremonier- På olika platser i naturen åkallar vi ShivShakti, med ljud, meditation eller rörelse.

Dans & Fri rörelse- Vi utforskar kroppens fria rörelse, rytm och stillhet. Vi får även öva på att stå kvar i närvaron i gruppenergin. att inte ge upp vid olika tankeinpulser utan möta livsenergin i flöde.

Chanting & Mantras – Vi ljudar olika Sanskritmantras för healing och balans. Ljudvibrationen är det som hela vår fysiska värld består av och genom toner och vibrationer kan vi kalibrera och uppradera våra tankemonster, hjärnvågor och varseblivning.

Berättelsen om gudinnornas arketyper och hur vi kan applicera dem i livet- Är börjar den magiska väv som Lou tar dig med på. Via en berättelse tar de olika sagorna och arketyperna vid och guidar dig via ett magiskt pussel under retreaten. Dulär dig att bli närvarande, lyssna på universums ledtrådar och stå i samklang med ditt högre jag.

Högfrekvent vegankost. Den mest näringsrika och färgsprakande veganska menyn som får din kropp, din hy, ditt hår och dina hormoner att blomsta. Vi kommer att äta och dricka den mest gudinnliga kost under dessa dagar som även kan bli basen för din nya livsstil.
Ce que jaime des cercles de femmes -  Virginie Bjpg

Vem passar denna retreat för?

-Retreaten passar DIG som vill gå djupare sitt utövande av tantra/yoga och sin urkraft- Shaktis energi och Shivas stillhet. Du som är villig att gå botom vardagen komfort och vill möta dig och andra på djupet.

-Du har yogat en hel del del och gjort kurser i personlig utveckling/ rörelse/tantra etc och vet att du själv är ansvarig för dina vägval i livet. Du fungerar  och är intresserad av att möta din grupp och är även beredd att möta dina begränsningar och möjligheter på ett kärleksfullt sätt. 

-Vi kommer att spendera mycket tid utomhus i olika väder och vind, utmana oss själva i vår vardagliga bekvämlighet och möta naturens olika element. Det kan lika gärna vara solens hetta, vilda stormar, regn eller  nyfikna djur just du får möta dig själv i. Du kommer att få möjlighet att se dina egna flyktmekanismer, de delar som vill ge upp. Eller de delar som kanske vill vara Duktig, bäst och fantastisk. Tillsammans kommer vi att smälta bortom dessa illusioner skapade av egot.

- Retreaten bjuder in dig som vill utveckla dig själv och världen i mod, njutning, uthållighet, kärlek, mjukhet och kraft.

-Det enda viktiga egentligen är din vilja att gå på djupet. att vara hängiven dig själv och ditt liv.

Observera att retreaten inte fokuserar på enbart fysiskt träning, alingments eller att lära sig ett speciellt pass. Inte heller en retreat som bara fokuserar på att vila ut...

Men allt detta finns ju såklart med men i ett större sammanhang. Retreaten passar dig som vill gå djupare, vill växa och fira ditt liv!

 Känner DU dig kallad att vara med ?

Du skickar först ett mail till mig där du beskriver lite om dig själv och så ser vi om denna retreat passar din längtan maila:  louaberg@yahoo.se

Kärlek / Lou

IMG_5107jpg
IMG_5168jpg