Pngtreegolden gold foil round flower-shaped_5773572png

Ayurvedisk Yogamassage 

Denna massageteknik – Ayurvedisk yoga massage är utvecklad i Puna, Indien. Den är en kombination av yogabaserad stretching, oljemassage och djup andning. Massagen utföres på madrass på golvet. Efter oljemassage och djup stretching av rygg och  ben och kommer du upp i sittande och jag stretchar dig i några djupa yoga positioner, sedan massage och stretching av framsidan på ben, axlar, nacke och huvud. Jag använder mig av varm sesam-olja som är mycket avslappnande i sig. Kombinations tekniken gör att man når mycket djupt in i kroppens muskulatur och bindväv så tajta muskler och djupa känslomässiga spänningar äntligen kan lösas upp . Behandlingen kallas även latmansyoga och är ett fantastiskt komplement till din yoga-träning. Jag avslutar alltid varje session med en kortare healing och djupavpänning till tibetanskt klockskål.


Yogabliss behandling

För dig som inte kan välja behandling och vill prova både massagen, ansiktsbehandlingen och min healing erbjuder jag Yogabliss. Här får du det bästa av både Yogamassagen som beskrivs ovan ca 40 min,  samt Yogini  facial ansiktsbehandling och huvudmassage ca 20 min. Nymasserad och mjuk bäddar jag in dig och avslutar upplevelsen med  15 min healing… En lyxig Helhetsupplevelse för både kropp och själ.


Yogini Facial 

Jag ger dig en ljuvlig ansiktbehandling med ekologiska produkter, massage av ansikte och huvud. Rengöring, mask och fuktgivande creme, samt behandling med Galvanic Spa, en apparat som stimulerar hud och bindväv med galvaniska vågor. Ljuvligt, uppfriskande och ett riktigt lyft för ditt ansikte. Djupt avslappnande och renande för lymfan får både själen och ansiktet ett riktigt lyft. . Denna behandling når bäst resultat som en kur på 4 ggr. ERBJUDANDE I FEB 4 Ggr/1 tim för endast 2000:- (ord 3000:-)


Healing & 

Guidad chakrabalansering

En djupgående session där jag med handpåläggning och genom att föra händerna kring din energikropp hittar ev. obalanser och blockeringar. Jag ger dig en guidad mediation där du själv får möta känslor och uppleva dina chakraenergier.Jag jobbar även med eteriska blomdofter, klangskålar och mjuk beröring under denna session.

 Jag kan känna både ”tomma” hål samt stagnerad energi och få dem att komma mer i balans. Enligt yogiskt synsätt så är även din energikropp en del av dig och det är med den vi jobbar under en healing. Den kan upplevas väldigt olika men många erfar lika stor eller större avspänning och balansering som efter en massage. Du kan känna dig väldigt klar och renad och lättare se dina mönster i livet. Behandlingen genomförs med kläder på under en varm filt 


Vid avbokning – Hör av dig så fort du vet. Jag förbereder ofta din behandling dagen innan så för allas väl, hör av dig! I alla mina behandlingar ingår ca 10 min konsultation/samtal samt healing och djupavslappning.

60 min 750:-

75 min 850:- 

90 min 950:-