Pngtreegolden gold foil round flower-shaped_5773572png

Shakti power healing &

 chakrabalansering

En djupgående session där jag med handpåläggning och genom att föra händerna kring din energikropp hittar ev. obalanser och blockeringar. Jag ger dig en guidad vägledning där du själv får möta känslor och uppleva dina chakras energier och eventuella blockeringar och känslor. Vi andas och möter kärnan i det som smärtar, hålls tillbaka eller bara inte har tagit sin plats i ditt liv och din kropp. Jag jobbar även med eteriska blomdofter, ädelstenar klangskålar och mjuk beröring under denna session.

 Jag kan känna både ”tomma” hål samt stagnerad energi och få dem att komma mer i balans. Enligt yogiskt synsätt så är även din energikropp en del av dig och det är med den vi jobbar under en healing. Den kan upplevas väldigt olika men många erfar lika stor eller större avspänning och balansering som efter en massage. Du kan känna dig väldigt klar och renad och lättare se dina mönster i livet. Du kan ha en upplevelse av att vara helt ny och se på livet ur ett nytt perspektiv. Jag vill understryka att jag inte kallar mig "healer" och att det inte heller är jag som "healar dig". Jag assisterar helt enkelt dig på din inre resa.  Behandlingen genomförs med kläder på under en varm filt. 


Ayurvedisk Yogamassage 

Denna massageteknik – Ayurvedisk yoga massage är utvecklad i Puna, Indien. Den är en kombination av yogabaserad stretching, oljemassage och djup andning. Massagen utföres på madrass på golvet. Efter oljemassage och djup stretching av rygg och  ben och kommer du upp i sittande och jag stretchar dig i några djupa yoga positioner, sedan massage och stretching av framsidan på ben, axlar, nacke och huvud. Jag använder mig av varm sesam-olja som är mycket avslappnande i sig. Kombinations tekniken gör att man når mycket djupt in i kroppens muskulatur och bindväv så tajta muskler och djupa känslomässiga spänningar äntligen kan lösas upp . Behandlingen kallas även latmansyoga och är ett fantastiskt komplement till din yoga-träning. Jag avslutar alltid varje session med en kortare healing och djupavpänning till tibetanskt klockskål. 


Yogini Bliss behandling

För dig som inte kan välja behandling och vill prova både massagen, ansiktsbehandlingen och min healing erbjuder jag Yogini bliss, total pampering. Här får du det bästa av både Yogamassagen som beskrivs ovan ca 40 min,  samt Yogini  facial ansiktsbehandling och huvudmassage ca 20 min. Nymasserad och mjuk bäddar jag in dig och avslutar upplevelsen med  20 min Shakti power healing &  chakrabalansering. En lyxig & läkande helhetsupplevelse för både kropp och själ. 


Yogini Beauty elixir

Jag ger dig en ljuvlig ansiktbehandling med ekologiska produkter,  Auyrvediskmassage av ansikte och huvud. Rengöring, mask och fuktgivande creme, samt behandling med Galvanic Spa, en apparat som stimulerar hud och bindväv med galvaniska vågor . Jag guidar dig i slutet i Shakti power healing &  chakrabalansering/visualisering av din egen unika skönhet, där du landar i djup transformation. Ljuvligt, uppfriskande och ett riktigt lyft för ditt ansikte (och din energikropp). Meditation och visualisering är  djupt avslappnande och renande. Du kommer både se skillnaden på ditt ansiktes lyster men framför allt äga din inre och yttre skönhet.

Denna behandling når bäst resultat som en kur på 4 ggr. 

DEC ERBJUDANDE 4 Ggr/1 tim för endast 2222:- (ord 3000:-) Enstaka gång 950:-
Vid avbokning – Hör av dig så fort du vet. Jag förbereder ofta din behandling dagen innan så för allas väl, hör av dig! I alla mina behandlingar ingår ca 10 min konsultation/samtal samt healing och djupavslappning.

60 min 850:-

75 min 950:- 

90 min 1150:-


Oavsett behandlings metod: Du inspireras att hitta din egen inre Healer, Shakti. Vi kan gå till en mängd healers eller jobba med metoder som ska läka dig, men Lou vill understryka att det är DU som är healern, och det är Du som har din egen inre superkraft, Shakti. Om du hoppas att en annan person ska läka/rädda dig har du redan gett iväg din kraft... Lou hjälper/assisterar dig på ett tryggt sätt till ditt eget uppvaknande och själv realisation- Ingen annan kan göra jobbet och ingen annan kan ge dig det du saknar. Lou vill inte kalla sig för healer eller annat epitet utan hon är din guide och assistent under din resa. Hon hjälper dig att ta emot dig själv som du är.


Lou är diplomerad och certifierad yogalärare med kunskap om chakra, anatomi , balansering av energikropparna, pranayama och breathwork, meditation och enhetsmedvetande.

Lou är initierad Deekhsa givare, även kallat Shaktipath.
Lou är initierad Reiki givare.

Lou Är  utbildad vid L´Oreal Paris med anatomiska kunskaper om ansiktets och hudens struktur.

Lou är diplomerad kostrådgivare


Välkommen att möta dig i transformation och kärlek