Pngtreegolden gold foil round flower-shaped_5773572png

Ayurvedisk Yogamassage 

Denna massageteknik – Ayurvedisk yoga massage är utvecklad i Puna, Indien. Den är en kombination av yogabaserad stretching, oljemassage och djup andning. Massagen utföres på madrass på golvet. Efter oljemassage och djup stretching av rygg och  ben och kommer du upp i sittande och jag stretchar dig i några djupa yoga positioner, sedan massage och stretching av framsidan på ben, axlar, nacke och huvud. Jag använder mig av varm sesam-olja som är mycket avslappnande i sig. Kombinations tekniken gör att man når mycket djupt in i kroppens muskulatur och bindväv så tajta muskler och djupa känslomässiga spänningar äntligen kan lösas upp . Behandlingen kallas även latmansyoga och är ett fantastiskt komplement till din yoga-träning. Jag avslutar alltid varje session med en kortare healing och djupavpänning till tibetanskt klockskål.


Yogini Bliss behandling

För dig som inte kan välja behandling och vill prova både massagen, ansiktsbehandlingen och min healing erbjuder jag Yogini bliss, total pampering. Här får du det bästa av både Yogamassagen som beskrivs ovan ca 40 min,  samt Yogini  facial ansiktsbehandling och huvudmassage ca 20 min. Nymasserad och mjuk bäddar jag in dig och avslutar upplevelsen med  15 min healing… En lyxig Helhetsupplevelse för både kropp och själ. Fullbokat i Juli men du kan stå på väntelista.


Yogini Beauty elixir

Jag ger dig en ljuvlig ansiktbehandling med ekologiska produkter,  Auyrvediskmassage av ansikte och huvud. Rengöring, mask och fuktgivande creme, samt behandling med Galvanic Spa, en apparat som stimulerar hud och bindväv med galvaniska vågor .Jag guidar dig i slutet i en visualisering av din egen unika skönhet, där du landar i djup transformation. Ljuvligt, uppfriskande och ett riktigt lyft för ditt ansikte. Meditation och visualisering är  Djupt avslappnande och renande för lymfan får både själen och ansiktet ett naturligt lyft . 

Denna behandling når bäst resultat som en kur på 4 ggr. ERBJUDANDE I juli/aug 4 Ggr/1 tim för endast 2222:- (ord 3000:-) få tider kvar.


Healing & 

 Chakrabalansering deluxe

En djupgående session där jag med handpåläggning och genom att föra händerna kring din energikropp hittar ev. obalanser och blockeringar. Jag ger dig en guidad mediation där du själv får möta känslor och uppleva dina chakraenergier.Jag jobbar även med eteriska blomdofter, ädelstenarklangskålar och mjuk beröring under denna session.

 Jag kan känna både ”tomma” hål samt stagnerad energi och få dem att komma mer i balans. Enligt yogiskt synsätt så är även din energikropp en del av dig och det är med den vi jobbar under en healing. Den kan upplevas väldigt olika men många erfar lika stor eller större avspänning och balansering som efter en massage. Du kan känna dig väldigt klar och renad och lättare se dina mönster i livet. Behandlingen genomförs med kläder på under en varm filt. FULLBOKAT I JULI , PLATS FINNS I AUGUSTI.


Vid avbokning – Hör av dig så fort du vet. Jag förbereder ofta din behandling dagen innan så för allas väl, hör av dig! I alla mina behandlingar ingår ca 10 min konsultation/samtal samt healing och djupavslappning.

60 min 850:-

75 min 950:- 

90 min 1050:-


Lou är initierad Deekhsa givare-överföring av Gudomligt Ljus, även kallat Shakti Path, av Amma Och Bagahvan från Golden City Indien

Lou är initierad Reiki healer

Lou Är intern utbildad vid L´Oreal Paris med atomiska kunskaper om ansiktets och hudens struktur.

Lou har studerat kostlära id Mariagården, Sthlm.

Välkommen till en egen stund med total fokus på dig själv!