Några röster om Lou & Yogabliss

”Unna dig att stifta bekantskap med Lou Åbergs personliga metod och tankar om hur de yogiska gudinnorna kan spela en roll i våra moderna liv – myterna har ännu inte spelat ut sin roll." 

Åsa Furuhagen, Journalist

 

I ”Yogini Yoga - Shaktis väg från stillhet till kraft” tar Lou Åberg mig tillbaka med trygg och kärleksfull hand till rötterna av yoga och till rötterna av mig själv. Det är en inspirerande och mycket vacker bok full av tänkvärda berättelser och konkreta tips på hur jag kan leva närmre mig själv och min inneboende Shakti.

Det var längesedan jag läste en bok som gett mig så mycket insikt och kraft på samma gång! 

NAMASTE Louise Heed /studio Yogalou

”Tack för en ljuvlig retreat. Din magiska yoga med en perfekt mix av mjuk och fysisk yoga i kombination med dina fantastiska berättelser av de härliga gudomliga gudinnorna är en perfekt match.  All kärlek, värme, gemenskap och energi som skapas i gruppen är nått enastående som jag är så otroligt tacksam för att jag får uppleva. Vilka fantastiska kvinnor."

Yasemin Adsten, Banktjänsteman


”Tusen tack för en helt underbar yogaretreat. Så bra balans och harmoniskt i sommarhettan. Nivån på yogan var perfekt för mig eftersom jag har några kroppsskador. Du ger tydliga instruktioner och lätta att följa. Det märks att du har lång erfarenhet. Personligen så älskar jag det mentala i yogan där sinnet får frid och det skapade du med gudinnehistorierna. Tack än en gång! "

Soilel Ketola, Lärare

Tack så jättemycket för en fin workshop i en trygg miljö, det är så givande och oerhört värdefullt. ”

Kirke Ailio Rodwell, Regissör

"En magisk resa som kommer finnas kvar i mitt hjärta för resten av livet. Indien har så mycket vackert att dela med sig av till oss alla. Fantastiska Lou som guidar oss in i yogans underbara och utmanande värld på ett kärleksfullt och vänligt sätt där vi tillåts göra vår egen magiska inre resa."

Ulrica Vedin, Konstnär & Vedic art Lärare

 

"Lou har tillåtande och varierande yogaklasser där du stärks och växer dag för dag och lämnar retreaten stärkt i såväl kropp som själ. Lou är extremt kompetent inom yoga och allt som rör det. Hon är också väldigt duktig på att känna in gruppen och skapa en fin gemenskap."

Nina Tapani, Dramaten

 

 

 


Ett litet utval av artiklar i pressen och ladda ned gratis:

yogini yoga.pdf
yoginiyogapasset.pdf