Välkommen på en resa till paradiset Cola Beach


12 Januari 2023

Nu kan du börja drömma och planera in nästa Indienresa med mig.  12 januari 2023 börjar årets retreat. Indiens magi när den är som bäst på underbara lille Cola beach i södra Goa. Yogini Yoga med olika teman på morgonen och eftermiddagarna , i rörelse och stillhet. Vi jobbar med olika feminina arketyper såsom Kali, Lakshmi, Sarasvati och Durga. Väcker vår inre längtan, lust, passion och riktning. Får njuta, hänge oss och utforska att vara en levande gudinna på jorden.

Yogastilen är såväl flödande hatha yoga som vi gör på förmiddagarna, och mjukare yin & kundalini yoga på eftermiddagarna. Klasserna är djupgående ur alla aspekter och vi hinner med både mer intensiv yogapraktik med alignments, teknik och kroppskännedom. Samt flödande och lekfull vinyasa där vi yogar mer fritt. Det är bra om du har vissa baskunskaper i yoga men behöver varken vara supervig eller atlet för att deltaga.

Eftermiddagarna vigs åt lugn yinyoga och kundaliniyoga, i shalan som överblickar oceanen & stranden. Mycket tid läggs också på meditation, chanting och pranayama. För att  smälta och reflektera över alla upplevelser avrundar vi ibland dagarna med samtal/sharingcirkel . Vi kommer också få ta del av föreläsningar om Yogans historia, filosofi och dynamiken mellan Shakti/Shiva och hur vi skapar ett kraftfullt och kreativt liv. Ha samtal och dela i cirkel, göra healingövningar och eldmeditationer, sk Homas, vid havet..

Vi bor i mysigt och bohemmysiga  strandhus byggda med ekotänk i naturmaterial. Alla hus har två bäddar eller dubbelsäng , badrum och wc. Vi bor som en liten egen ”by” precis innanför stranden överblickandes ett grönt risfält. Så här råder lugn och frid och vill du kan du lätt strosa ned till havet…


17545524_10154706771148073_735637754559728086_ojpg


Jag vill även uppmuntra dig till att få landa i paradiset din egen rymd, med solbad, naturpromanader, vila och inre reflektion.

Vi kommer åka på utflykt till en nationalpark ( indisk djungel) där vi kanske får skymta vilda djur och bada i vattenfall…Bli Parvati Förkroppsligade…
Vi kommer ge oss ut på havet och möta de magiska delfinerna och njuta av skönheten …Bli Lakshmi förkroppsligade…
Vi kommer att göra ceremonier och blicka in i eldens lågor och bli Durga …

14 exklusiva platser finns så varför inte reservera din spot redan nu?

I priset ingår två yogaklasser per dag , the, frukt, brunch och middag , kvällscirkel .helpension i bohemlyxiga beachhuts, samtal och meditationer. Samt transfer med taxi till och från flyget.

Resa: Flyg till Goa (GOI). Normalt flyger man ut från Sverige dagen innan, 11 jan. Om du anländer till retreatet på morgon/förmiddag den 11 januari kan du få vänta till mitt på dagen på att få tillgång till din bungalow. Flyg kan du boka själv eller med vår hjälp, vår flygbokningsavgift är 300 SEK. Boka inte flyg innan du fått besked från oss om att minimiantalet deltagare uppnått.

Pass och visum: För resa till Indien krävs visum. OBS! Var ute i god tid, handläggningstiden kan vara upp till 20 dagar ibland. Ansök om e-visa här. För inresa i Indien krävs att passet är giltigt minst 6 månader efter hemkomst.

Kom med på din livs resa! 

pngaaacom-33326png

För mer info & bokning