Shaktis väg från stillhet till kraft

 

Boken Yogini Yoga- Shaktis väg från stillhet till kraft


7298A45E-FAC8-49D5-BDA3-4C60C3C17665jpg


Yogini Yoga är en bok för dig som vill veta mer om Shaktis väg inom yogan. Enligt yogans tradition ligger kraften slumrande inom oss som vår högsta potential och skapande energi. En gång i historiens gryning hyllades denna kraft som den livgivande och kreativa gudinnans kraft. Som en ny era i vår tidsålder är Hon nu tillbaka. Kraften Shakti guidar dig till djupa mystiska tillstånd och samtidigt till vardagens frågor. Du kan väva ihop ditt yogapass med insikter, myter, meditation och ljud.

Du får en inblick i mytologins glömda del inom yogan, där du får ta del av berättelser om yogans gudinnor och framförallt bekanta dig med kraften Shakti – den feminina urkraften som bor inom oss – och hur du med yogans metoder kan väcka denna slumrande potential till liv.

Du får inblick i hur de Indiska gudinnorna kan guida dig:

  • att hitta en ny frihet på yogamattan med mjuka yogapass
  • som en väg till personlig utveckling och djupare förståelse av oss själva
  • till en återblick hur Shaktidyrkan formade yogans historiska grund
  • med kostråd som balanserar hormoner och ämnesomsättning
  • till en inre resa med meditationer, chakran och mantramagi
  • till en inre frid och fred med vår inre Shiva så att full balans råder
  • Utgiven av Vattumannens förlag

"Unna dig att stifta bekantskap med Lou Åbergs personliga metod och tankar om hur de yogiska gudinnorna kan spela en roll i våra moderna liv – myterna har ännu inte spelat ut sin roll.”

Åsa Furuhagen, Journalist

"Sammanfattningsvis är Yogini Yoga en bok som behövdes skrivas, en bok som lyfter oss kvinnor och vår yoginis kraft. Boken är en inspirations boost och jag kan varmt rekommendera att gå tillbaka till boken alla de gånger du behöver påminna dig om din egen kvinnlig styrka!"

Livia Wanntorp, Journalist och Yogalärare, skribent för tidningen Yoga World.
Klicka här för att Läsa hela hennes recensionVill du beställa till din butik eller yogastudio kontakta Stjärndistrubition
Boken finns på alla stora boksiter tex Ad. Libris, Bokus & Akademibokhandeln