Yogamana

Yogini Yogi – “Shaktis Väg från Stillhet till Kraft”


Yogini Yoga p YogaMana med Lou berg

Välkommen till en härlig workshop med Lou Åberg där vi fördjupar oss i den feminina vägen inom yogatraditionen. Där du kan klargöra dina mål och din längtan och hitta nyfunnen energi i hösten.

Yogini Yoga är en workshop för dig som vill veta mer om Shaktis väg inom yogan. Enligt yogans tradition ligger kraften slumrande inom oss som vår högsta potential och skapande energi. En gång i historiens gryning hyllades denna kraft som den livgivande och kreativa gudinnans kraft. Som en ny era i vår tidsålder är hon nu tillbaka. Kraften Shakti guidar dig till djupa mystiska tillstånd och samtidigt till vardagens frågor. Du kan väva ihop ditt yogapass med insikter, myter, meditation och ljud.

Du får en inblick i mytologins glömda del inom yogan, där du får ta del av berättelser om yogans gudinnor och framförallt bekanta dig med kraften Shakti – den feminina urkraften som bor inom oss – och hur du med yogans metoder kan väcka denna slumrande potential till liv.

Du får inblick i hur de Indiska gudinnorna kan guida dig:

  • att hitta en ny frihet på yogamattan med mjuka yogapass
  • som en väg till personlig utveckling och djupare förståelse av oss själva
  • till en återblick hur Shaktidyrkan formade yogans historiska grund
  • med kostråd som balanserar hormoner och ämnesomsättning
  • till en inre resa med meditationer, chakran och mantramagi
  • till en inre frid och fred med vår inre Shiva så att full balans råder


Vi kommer under dagens workshop att väcka kroppen med mjuk och flödande Hatha yoga, röra oss från djup kraft till stillhet. Lou bjuder på en klargörande guidad Shakti power meditation som väcker din potential i livet. Med toner, mantras och vibrationer öppnar vi vårt hjärtchakra och vår längtan. Vi dansar fritt och möts i en kärleksfull cirkel av healing. Missa inte detta tillfälle !

Kursinformation

Datum: Lör 31 okt kl 11-17
En 40 min paus för lunch tas under dagen. Det går fint att ta med egen mat (kyl finns på plats) eller köpa något på caféerna/ICA runt hörnet.

Plats:
 YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.

Pris:
 950 kr

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.

Frågor: info@yogamana.se eller louaberg@yahoo.se

Varmt välkommen!
  • 950 kr

  •  31 okt kl 11-17

Boka kursen