Yogamana


Yogini Yoga Workshop – 

Shakti Power Sön 28 mars kl 10.00-13.30Yogini Yoga Workshop - Shakti Power

En workshop med Lou Åberg – Författare av boken ”Yogini yoga- Shaktis väg från stillhet till kraft”. Lou är även delägare till yogastudion Loma studio på Gotland.

Under denna halvdag ger Lou en inblick i yoginiyoga. Under just denna workshop jobbar vi extra med hur vi väcker denna inre kraft i oss själva – vår SHAKTI POWER. Detta är en workshop för dig som vill väcka din lust till livet, din urkraft såväl mentalt som fysiskt. Hitta nya riktningar, mål och intentioner.

Enligt yogans tradition ligger kraften slumrande inom oss som vår högsta potential och skapande energi. En gång i historiens gryning hyllades denna kraft som den livgivande och kreativa gudinnans kraft. Som en ny era i vår tidsålder är Hon nu tillbaka. Kraften Shakti guidar dig till djupa mystiska tillstånd och samtidigt till vardagens frågor. Du kan väva ihop ditt yogapass med insikter, myter, meditation och ljud.

Du är välkommen att ta med ett smycke el dyl som du kan ladda med dagens energi, anteckningsbok, sköna yogakläder som samtidigt tar fram din nya Shakti power.
Du får en inblick i mytologins glömda del inom yogan, där du får ta del av berättelser om yogans gudinnor och framförallt bekanta dig med kraften Shakti – den feminina urkraften som bor inom oss – och hur du med yogans metoder kan väcka denna slumrande potential till liv.

  • Vi börjar workshopen med en guidad mediation som väcker din inre shakti.
  • Ett fördjupande yogapass följer där vi utforskar den rörelse och stillhet med Hatha flow yoga, chakraljud och fri dans. Utforskande, lekfullt och starkt väcker vi vår shakti power. Hur vill shakti flöda i dig?
  • Vi landar i yinyoga där vi guidas genom de olika indiska gudinnornas arketyper och hur de kan spegla dig. Varsamt får du plocka fram olika verktyg som du behöver i livet. Landa, andas ut. Se vad du behöver släppa för att kunna leva i din nya kraft.
  • En chakrameditation med ljudvibrationer får dig att gå djupare in i vad som behöver läkas och balanseras. Djupt återhämtande och renande på cellnivå.
  • Efter en kort paus bjuder vi in till en ceremoni där du får uttala din intention, bli hörd i din längtan. Efter ceremonin tar vi en stunds avslut med en stunds delning av våra upplevelser. Hållet och tryggt kan vi möta våren med ny energi och kraft.Kursinformation
Tid: Sön 28/3 kl 10.00-13.30
Pris: 950 kr
Betalning: Hela beloppet betalas i detta bokningssystem. Första gången du bokar något hos oss ombedes du skapa ett konto och anger då namn, e-mail och nummer
OBS! Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530
  • 950 kr

  •  Sön 28 mars kl 10.00-13.30https://yogamana.se/workshops/yogini-yoga-workshop-shakti-power-son-28-mars-kl-10-00-13-30/