Bergsretreat på Teneriffa 9-16 Jan-21

Pga Covid 19 så flyttar Lou sin vinter retreat från Indien till magiska Teneriffas bergstrakter. 

Denna gång fokuserar vi på Shaktis stillhet och kraft på ett underbart retreatcenter på Teneriffa, så långt söderut i Europa som man kan komma, utanför Afrikas västkust. Här är det lika varmt i januari som svensk högsommar.

Retreatcentret är som en annan värld. När man går in genom porten lämnar man omvärlden bakom sig och kommer in i en unik miljö med vackra, rustika handbyggda hus av trä och sten med en fantasifull och förtrollande design av arkitekten och grundaren Denis Devaris. Denna oas har en underbar atmosfär som gjord för att hitta din gudinnekraft.

Fokus under retreaten kommer ligga på att väcka shakti urkraft inom dig.

Yogastilen är både flödande Hatha Vinyasayoga som vi gör på förmiddagarna, och mjukare inåtgående Yin- & Kundaliniyoga på eftermiddagarna. Klasserna är djupgående ur alla aspekter och vi hinner med både mer intensiv yogapraktik med alignments, teknik och kroppskännedom, samt flödande och lekfull vinyasa där vi yogar mer fritt. Det är bra om du har vissa baskunskaper i yoga men behöver varken vara supervig eller atlet för att deltaga.

Eftermiddagarna vigs åt lugn Yinyoga och Kundaliniyoga. Mycket tid läggs också på meditation, chanting och pranayama. För att  smälta och reflektera över alla upplevelser avrundar vi ibland dagarna med samtal/sharingcirkel. Du kommer också få ta del av föreläsningar om yogans historia, yoga-mytologi , filosofi och dynamiken mellan Shakti/Shiva och hur vi skapar ett kraftfullt och kreativt liv.

Lou kommer även guida dig i olika djupavslappningar och meditationstekniker som får dig att gå ännu djupare in i din egen kraft och stillhet. Samt även fri rörelse och dans... Bered dig på en magisk upplevelse. 

Mer info Bokning och frågor görs via Inshape travel. Namasté