Loma Skogsretreat på Gotland 10-13 Sept.

När sensommaren är som skönast på Gotland vill LOMA studio bjuda in Dig till sköna dagar och kvällar med yoga, dans, meditation och inspiration inför hösten. Planera redan nu, det finns 14 platser.

Mavens kustnära stugor bor du vackert, omgiven av skogens dofter och ljud och promenadavstånd till havet. Del i egendesignad trebädds stuga där allt ingår (lakan, städning, badrock mm). Till detta serverar Anne helpension med underbar vegetarisk mat, tillagad med kärlek och närproducerat. Stefan tänder eldar och värmer badet och bastun till oss.

Lou & Maria driver LOMA studio - yoga and holistic training i Visby och vi kommer att guida Dig genom ett brett utbud av klasser och workshop, meditation och dans. Yogaklasserna vi erbjuder är från LOMA studios breda utbud, allt mellan lugn Yinyoga, flödande Hatha och dynamisk Virya strenght.

Fakta och information om retreater:

Pris 5750 kr
Startar torsdag den 10/9 kl 1500 och slutar söndag den 13/9 kl 13.30.
I priset ingår del i stuga, helpension, yogaklasser, workshop, en kväll i vedeldad badtunna och bastu, meditationer och surprice samt en goodiebag från Rituals.
För mer info se www.lomastudio.se Lous & Marias vackra studio i Visby som också arrangerar retreaten. För mer info och anmälan info@lomastudio.se 

Se även eventet på Fb: https://www.facebook.com/events/231198988162866/