Urban Yogini Workshops Yogamana Sthlm

 

 

 

Välkommen på Vårens Yogini Bliss workshops på Yogamana Stockholm. Jag kallar dem för Urban Goddess och här utforskar vi vår kärlek, kraft och potentiell i stadens brus…4 timmar av rörelse & stillhet…

Lets Glow in the Fall

 

Här undersöker vi Gudinnan Gauris potential till att Glöda även i hösten… Hon är den ljusa, gyllene gudinnan som efter mycket mörker och kamp finner djup frid och strålglans. Man kan dra paralleller till antingen mognad i vilken ålder som helst,  men även premenopaus och menopaus. Hur man hittar en inre glöd och nytändning, hur man balanserar kropp och själ med såväl yogaövningar, kostråd om hur vi får harmoniska hormoner samt tittar lite djupare på olika reningstekniker och tillskott. Du kommer att bjudas på en hormonbalanserande smoothie och få med lite tips på papper.

 

 Shiva & Shakti the inner union

 

Deva Shiva och Devi Shakti visar oss hur vi kan leva i yttre och inre balans. Han är stillhet och hon är rörelse och tillsammans skapar de en förening inom oss. Det tillstånd som orden ”yoga” symboliserar. Att läka och möta vår inre Shiva och vår inre Shakti skapar möjligheterna till att kunna vara autentisk i livet och i dina relationer. En eftermiddag som förenar kropp & själ / ShivShakti eller det som kallas för Om Sat Chit Ananda. Här avslutar vi workshopen med Deeksha som väcker och uppgraderar ditt energisystem. Kom och fira det inre bröllopet ♥ ♥ ♥

 

Antalet platser är begränsat ( Max 14) så anmäl dig snarast till louaberg@yahoo.se
Sätt in avgiften 675:- 1 Workshop/ eller 1200:- för två helger på Bg 549-7524. ”Workshop Yogamana” .

Plats: Yogamana Danderydsg.2 Östermalm.
Tid 15.00 – 19.00

 

 

 

De två workshopen är fristående där vi fördjupar oss i de Indiska Yoga Devis arketyper och hur de kan appliceras i vardagen. Kraft, lek, frihet,stillhet, kärlek och flow är några av våra teman…och vi yogar, andas, chantar, mediterar och dansar oss in i stormens öga. Där allt är stilla. Där vi är kärlek och insikt.

Dessa arketyper är en väg till det nya paradigmet med feminin kraft, ledarskap och förening av vår värld i frid och fred. Många av oss har fått nog av den maskulina vägen och en ny rörelse föds ur det gamla. Yogini Bliss handlar om att återanknyta till vår djupaste kraft, att skapa en revolution född ur kärlek och respekt för den fria världen. Att bli vilda, otyglade och befriade ur mediabruset, egostrukturer och förlegade maktstategier.

Om du ständigt väntar på något bättre, något annat och en ny värld: NU är tiden och DU är den du väntat på …
NU är det dags…

Vi återanknyter till kontakten med vår inre Shiv/Shaktienergi och låter den energin guida oss genom yogan och meditationerna och ser om vi kan finna svaren inom oss själva. Vad ger dig styrka o kärlek och hur kan du ge din gåva vidare på jorden ?

Workshopen slutar med en välkomnande Sharing där vi får möjlighet att samtala och reflektera.

 

 

 

 

 

Vi kommer att jobba med specifika asanas som balanserar hormonbalans och rening av de inre organen och övningar som gynnar kvinnans hälsa och välmående, samt fri rörelse/dans, chanting & pranayamas för att väcka vår inneboende kraft, energi och längtan. Yogastilen är Hatha / Vinyasa/ Yin . Du kommer även att få delta i olika initieringar och ceremonier samt få Deeksha, en starkt läkande healing. Vi får även inspireras av de olika gudinnornas arketypiska energi och hur vi kan använda den som moderna kvinnor i vardagen.

Hur kan vi leva som kvinnor och gudinnor ?
Hur får vi tillgång till vår sensuella energi ?
Hur hittar vi vårt överflöd ?
Och vår förmåga att sätta gränser ?
Varje workshop avslutas med en samtals cirkel där vi kärleksfullt möts, delar och möts bortom dömande och prestation och får landa i acceptans och mjukhet… Välkommen till en spännande vår med Devis !

Om dig : Du behöver inte vara en superavancerad Yogini men det är bra om du har varit i kontakt med någon form av t.ex kvinnocirklar, yogatermer, meditationskurser och liknande. Denna kurs passar dig som inte i första hand ser yogan som fysisk träning utan som en multidimensionell resa…Det är också bra om du fungerar i gruppsammanhang då vi även har gruppövningar och samtal.

Matta & filt samt props finns att låna på plats eller tag med din egen matta.

Varmt välkommen med din anmälan och ser Såååå fram emot att träffa dig ♥ / Namasté Lou

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.