yogastudio gotlad yoga retreat gotland

Yogini Workshops Yogamana Sthlm 

 

 

Länk till eventet på Fb https://www.facebook.com/events/322922525231614/

Varmt välkommen på  workshop i Stockholm på YogaMana.

Durga the inner Power and Grace 23/2

Den starka men även lekfulla gudinnan som möter livets olika utmaningar med sina olika krafter.Hon rider på en tiger och I sina åtta armar bär hon olika föremål som vi kommer att titta lite närmare på. Dessa föremål kan liknas vid dina egna superkrafter som hon hjälper dig att plocka fram!

Tag Med dig ett helt öppet sinne , mjuka kläder och kanske en anteckningsbok så vi kommer gå in i djupare frågeställningar och visualiseringar med Durgas hjälp. Durga hjälper dig att lösa upp energiblockeringar som gör att du inte hittar din riktning och passion.

– Vilka inre blockeringar stoppar dig?
– Hur förhåller du dig till din egen kraft ?
– Finns det en glädje eller ett tvång bakom din kraft ?
– Hur kan vi stå i sann glädje och kraft utan att såra andra ?

Vi avslutar workshopen med en liten befästande ceremoni samt en samtals cirkel där vi kärleksfullt möts, delar och möts bortom dömande och prestation och får landa i acceptans och mjukhet.

25e Maj 15.30-18.30

”In the heart of Gayatri” Gayatri är världsgudinnan som även har Lakshmis, Parvatis & Sarasvatis ansikten. Hon står för moder jords helande energi och länken till att heala moder jords själ och hjärta. Passet börjar med ett flödande Vinyasa pass för att gå övertid vilande och rogivande yin positioner. I en stark mantrasång/chanting av Gayatri mantrat 108 ggr skickar vi frid, healing och kärlek till oss själva och jorden . Efter en djupgående jordchakra meditation , pranayamastund och guidad djupavslappning avslutar vi i cirkeln…

En workshop som handlar om hur vi kan balansera våra hormoner och stå i skönhet och kraft i livets olika skeden.

Hur vi får tillgång till vår inre visdom och kan stå upp för oss själva med kärlek. Genom samtal, rörelse, yoga och djup stillhet och vila.

Vi kommer att jobba med specifika asanas som balanserar hormonbalans och rening av de inre organen och övningar som gynnar kvinnans hälsa och välmående, samt fri rörelse/dans, chanting & pranayamas för att väcka vår inneboende energi.

Yogastilen är Hatha / Vinyasa/ Yin . Du kommer även att få Deeksha, en starkt läkande healing. Vi inspireras av de olika gudinnornas arketypiska energi och hur vi kan använda den som moderna kvinnor i vardagen.

Hur kan vi hålla oss hälsosamma under de olika månfaserna samt i övergångsåldern?
Hur kan vi leva som kvinnor och gudinnor ?
Hur får vi tillgång till vår sensuella energi ?
Hur hittar vi vårt överflöd ?
Och vår förmåga att sätta gränser ?

Workshopen avslutas med en samtals cirkel där vi kärleksfullt möts, delar och möts bortom dömande och prestation och får landa i acceptans och mjukhet…

Om Lou : Lou Har jobbat med yoga och kvinnogrupper sedan 2003. Hon har specialiserat sig på inspiration från den Indiska Shakti traditionen, där de olika arketyperna får inspirera, fråga och utforska aspekter inom oss själva. Lou är cert Kundalini, Hatha, Yin, Vinyasa Lärare, men följer inte En tradition utan inspireras av yogans mångfald. Lou är även cert. Ayurvedisk massör och hälsorådgivare. I botten är Lou även utbildad konstnär (BA)- Så för Lou är även yogan en konstform att utforska på ett fritt och icke dogmatiskt sätt.

Om dig : Du behöver inte vara en superavancerad Yogini men det är bra om du har varit i kontakt med någon form av t.ex kvinnocirklar, yogatermer, meditationskurser och liknande. Denna kurs passar dig som inte i första hand ser yogan som fysisk träning utan som en multidimensionell resa…Jag har ofta skön musik på och det blir varmt…

Matta & filt samt props finns att låna på plats eller tag med din egen matta.

Antalet platser är begränsat så anmäl dig snarast till louaberg@yahoo.se Din bokning bekräftas efter betalning .
Sätt in avgiften 675:- 1 Workshop på Bg 549-7524. ”Workshop Yogamana” .

Plats: Mysiga Yogamana Danderydsg.2 Östermalm. T-bana Tekniska Högskolan
Tid 15.30 – 19.00

Varmt välkommen med din anmälan och ser Såååå fram emot att träffa dig ♥ / Namasté Lou

 

 

 

 

2 Responses to Yogini Bliss Workshops i Sthlm

 1. Nina Tapani skriver:

  Hej Lou,
  Åh så kul med en miniretreat!
  Jag vill absolut komma den 24/2, håll en plats, betalning kommer. Jag ser dock inte vilket datum gång nr två är? Sista tillfället är ju i maj.
  Allt gott.
  Kram Nina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.