Urban Yogini Workshops Yogamana Sthlm vt 18

 

 

 

Välkommen på Vårens Yogini Bliss workshops på Yogamana Stockholm. Jag kallar dem för Urban Goddess och här utforskar vi vår kärlek, kraft och potentiell i stadens brus…4 timmar av rörelse & stillhet…

De tre workshopsen är fristående där vi fördjupar oss i de Indiska Yoga Devis arketyper och hur de kan appliceras i vardagen. Kraft, lek, frihet,stillhet, kärlek och flow är några av våra teman…och vi yogar, andas, chantar, mediterar och dansar oss in i stormens öga. Där allt är stilla. Där vi är kärlek och insikt.

Dessa arketyper är en väg till det nya paradigmet med feminin kraft, ledarskap och förening av vår värld i frid och fred. Många av oss har fått nog av den maskulina vägen och en ny rörelse föds ur det gamla. Yogini Bliss handlar om att återanknyta till vår djupaste kraft, att skapa en revolution född ur kärlek och respekt för den fria världen. Att bli vilda, otyglade och befriade ur mediabruset, egostrukturer och förlegade maktstategier.

Om du ständigt väntar på något bättre, något annat och en ny värld: NU är tiden och DU är den du väntat på …
NU är det dags…

Workshopen slutar med en välkomnande Sharing där vi får möjlighet att samtala och reflektera.

 

 

Lördagar 15.00-19.00

Loving Lakshmi 24 Feb

 

Denna workshop låter oss möta Gudinna Lakshmi och hennes villkorslösa kärlek. Hon är fri som vinden och ändå ständigt närvarande i din asana, din andning och din meditation.

Lakshmi låter oss leva livet utan dömande och kontroll och när vi yogar med denna acceptans hittar vi även friheten i vårt yogautövande. Hon står även för flöde, välstånd och manifestation av dina drömmar . Så efter ett fritt flödande hatha flow pass guidas du in i djup meditation där du får visualisera dina drömmar.

Lakshmi Ger oss nycklar till stängda dörrar i våra inre rum och låter oss se de rikedomar vi redan har. Samtidigt ger hon oss möjlighet att skapa nya mål och stötta oss i kärlek på vår inre resa .

Kom och :

 

 • Hitta nya möjligheter och mål
 • Se på livet med kärlek och acceptans
 • Våga sätta nya mål i kärlek
 • Acceptera och älska din kropp

 

Kali the Dark Power 28 April

 

Kali är den vilda urkraften inom oss som varken skyr mörker eller hinder. Som en knivskarp blixt belyser hon ett mörkt rum så att vi kan se vad som gömmer sig i skrymslen och vrår. Att gå genom mörkret är en förutsättning för att möta ljuset, bliss. Så samtidigt är Kali den mest älskande gudinnan , som står upp för din hela person . Du är fri att sluta upp att förminska dig själv och din omgivning , att leva i mod och ge tillit till dina nära.

Kali låter oss vara autentiska och att möta tigerns öga ( det du skräms av och undviker ) . Med hennes kraft i yogan hittar du tillit till din kropp, din urkraft och ser igenom rädslans försvagande mekanismer. Förbered dig på en em med :

 • Kalis vilda tillit och urkraft
 • Att möta de små rädslorna som förminskar och håller tillbaka
 • Att gå igenom de inre blockeringar och morständ som hämmar dig
 • Att stå i din sanning och kraft

 

 

 

 Shiva & Shakti the inner union 26e Maj

 

Deva Shiva och Devi Shakti visar oss hur vi kan leva i yttre och inre balans. Han är stillhet och hon är rörelse och tillsammans skapar de en förening inom oss. Det tillstånd som orden ”yoga” symboliserar. Att läka och möta vår inre Shiva och vår inre Shakti skapar möjligheterna till att kunna vara autentisk i livet och i dina relationer. En eftermiddag som förenar kropp & själ / ShivShakti eller det som kallas för Om Sat Chit Ananda. Här avslutar vi workshopen med Deeksha som väcker och uppgraderar ditt energisystem.

-Kom och fira det inre bröllopet ♥ ♥ ♥

-Balansera din inre Shiva och inre Shakti

-lär dig att attrahera din motpol även i det yttre

-Att leva i balansen av ytterligheter

 

 

Antalet platser är begränsat ( Max 12) så anmäl dig snarast till louaberg@yahoo.se
Sätt in avgiften 650:- 1 Workshop/ eller 1800:- för alla tre helger  på Bg 549-7524. ”Workshop Yogamana” .

Plats: Yogamana Danderydsg.2 Östermalm.
Tid 15.00 – 19.00

 

 

Vi kommer att jobba med specifika asanas som balanserar hormonbalans och rening av de inre organen och övningar som gynnar kvinnans hälsa och välmående, samt fri rörelse/dans, chanting & pranayamas för att väcka vår inneboende kraft, energi och längtan. Yogastilen är Hatha / Vinyasa/ Yin . Du kommer även att få delta i olika initieringar och ceremonier samt få Deeksha, en starkt läkande healing. Vi får även inspireras av de olika gudinnornas arketypiska energi och hur vi kan använda den som moderna kvinnor i vardagen.

Hur kan vi leva som kvinnor och gudinnor ?
Hur får vi tillgång till vår sensuella energi ?
Hur hittar vi vårt överflöd ?
Och vår förmåga att sätta gränser ?
Varje workshop avslutas med en samtals cirkel där vi kärleksfullt möts, delar och möts bortom dömande och prestation och får landa i acceptans och mjukhet… Välkommen till en spännande vår med Devis !

Om dig : Du behöver inte vara en superavancerad Yogini men det är bra om du har varit i kontakt med någon form av t.ex kvinnocirklar, yogatermer, meditationskurser och liknande. Denna kurs passar dig som inte i första hand ser yogan som fysisk träning utan som en multidimensionell resa…Det är också bra om du fungerar i gruppsammanhang då vi även har gruppövningar och samtal.

Matta & filt samt props finns att låna på plats eller tag med din egen matta.

Varmt välkommen med din anmälan och ser Såååå fram emot att träffa dig ♥ / Namasté Lou

Länk till eventet på Fb https://www.facebook.com/events/1212942618849415/

 

2 Responses to Urban Yogini Workshops YogaMana vt 18

 1. Nina Tapani skriver:

  Hej Lou,
  Åh så kul med en miniretreat!
  Jag vill absolut komma den 24/2, håll en plats, betalning kommer. Jag ser dock inte vilket datum gång nr två är? Sista tillfället är ju i maj.
  Allt gott.
  Kram Nina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.