yogastudio gotlad yoga retreat gotland

Yogaretreat Garda Deep & Detox 1-4 Aug


 

En retreat för dig som vill gå djupare i Shaktis Dharma….Via yoga, rörelse, chanting, djupa samtal och vilande tystnad…Och där vi även äter extra detoxande mat och dryck. Rensar både knopp & Kropp.

Fri, Rå, Vild & Lycklig – En liten exklusiv retreat 1-4 Augusti med max tolv deltagare för dig som verkligen göra en djupdykning i Vediska myter & filosofi, Hatha & yin yoga där vi även utforskar asanas möjligheter lite djupare, Pranayamas och Mantras som jag lärt mig direkt från min kvinnliga yogaguru Lalita i rishikesh .

Jag älskar ju Vegomat & rawfood av bla vilda växter som vi plockar och tillreder till detoxande och kulinariska läckerheter. Jag & Karro kommer ha en workshop i vilka växter vi kan använda till en detox av de inre organen. Då vi är ett litet familjärt gäng kommer vi även att turas om att hjälpas åt med tillredning av maten. Delikat , enkelt och nyttigt.

♥ Fördjupningen avser den feminina vägen inom yoga- Shakti Dharma. Där vi jobbar bla med arketyperna Durga , Kali, Lakshmi & Saraswati för att väcka insikter inom oss.

♥ Denna retreat vänder sig till dig som är bortom vänster hjärnhalvas kontroll och logik och som istället vill öppna dig för intuition och hjärtats insikter.

♥ Kostnad 5500:- För hela retreaten med all yoga , inklusive helvegansk mat, detoxdrycker mm.

Vi har fått den stora äran att hålla retreaten på  Mårtens gård i Garda – en anrik gård på östra gotland med såväl yogashala som egen bastu och naturpool. Här lever vi familjärt och lite huller om buller i huvudbyggnad, flygel och i den ombyggda ladan.  Vi har promenadavstånd till en vacker badsjö och ca 1 mil till mysiga Ljugarn & Havet.

 

PMa din intresseanmälan och berätta varför du vill vara med ♥ louaberg@yahoo.se

 

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.