yogastudio gotlad yoga retreat gotland

330391_10150481956173073_609703072_8831952_760195734_o

Jag erbjuder yoga & meditationskurser i Stockholm, Gotland & Bergslagen & Indien. Mina klasser bygger på klassisk Hatha yoga, vinyasa yoga och yin yoga som jag integrerar i ett harmoniskt flöde så att du hittar just din yoga i rörelse och stillhet- Yoga Flow eller Yoga Slow.  Här handlar det inte om att göra rätt, forcera eller pressa utan att mjukt öppna kropp och själ för den du är på djupet. Under ett pass med mig får du alla delar av yogans värld- Rörelse, flöde och kraft varvas med stillhet- Kropp & Själ i Förening.

Kvällsklasser

Jag erbjuder terminskurser löpande. Denna terminen hittar du mig på Yogastudion Gotland samt på In Balance i Stocholm. Jag har både klasser i flow, slow samt gravid yoga. Se tid och plats under fliken klasser.

Retreat & Workshops

Jag har flera workshops och retreater per år. Sommartid på Gotland och i Bergslagen . Här har jag ofta ett tema såsom Yogini Yoga, Fördjupning i asanateknik, meditationstema mycket annat. Under en retreat hinner du verkligen integrera yogans alla delar . Se mer under fliken retreat.

Yoga coaching
En personlig yogaträning där vi tillsammans lägger upp din yogaträning, kostförslag, cochande samtal och behandling. Bra för dig som inte vill/ kan träna i grupp och vill ha ett personligt yogaprogram. 1-2 ggr i veckan el förslag. Tillsammans lägger vi upp ett pass som du både kan göra hemma och tillsammans med mig. Vi börjar alltid med ett coachande samtal där vi hittar dina mål och längtan. Passar bra för dig som vill jobba individuellt med ändå få inspiration, feedback och målstättning.

Företagsyoga
Yoga på ditt företag. Yoga ger friska och avspända medarbetare.  Jag kommer till er, antingen som terminskurs eller enstaka insprationsevent. Yoga på företaget ger friska och inspirerade medarbetare. Tidigare uppdragsgivare innefattar bl.a DN, Unionen, Försäkringskassan, Skattemyndigheten, Stadshuset,  L óreal & Shu Emura.

Behandling

Jag erbjuder förutom mina yogaklasser även kroppsbehandlingar såsom Ayurvedisk yogamassage, healing, ekologisk natural facelift massae och mycket mer. Denna terminen hittar du mig på yogastudion Gotlanf för behandling samt i stockholm på Shape and balance enligt ök. Se mer under fliken behandling.