yogastudio gotlad yoga retreat gotland

 

Lous Bliss foods

 

 

 

 

Visste du att jag förutom att jobba med yoga och behandlingar brinner för att laga mat som både är vacker nyttig och god . Precis som i min yoga följs inga pekpinnar eller slaviska dieter utan jag vill laga och äta mat som fyller oss med hälsa, njutning, kraft och balans. Rent, giftfritt, vackert och njutbart. Och faktum är att vi blir vad vi äter . Min kosthållning är i grunden vegetarisk med inspiration från såväl det ayurvediska köket & raw food och mycket annat som faller mig i smaken . Att laga mat iför mig är som att måla en tavla och därför kan jag aldrig ge ett färdigt recept. Maten vi äter ska vara ett konstverk i både färger och former. Samma sak gäller de kockar jag tar in på mina egna yogaretreater, här duger bara de bästa och i år har jag återigen den fantastiska Karolina Lallerstedt på mina sommarretreater på Gotland.

Jag har under många år lagat mat på yogakurser och andra event som står i resonans med min mat och livsfilosofi, så vill du ha mig som kock , tveka inte att komma med en förfrågan .

 

Här får du lite mera tips , klicka på : Lous Bliss foods

 

 

 

 

Vill Du yoga och äta Lous Bliss Food så kommer jag vara kock på två sommarretreater på Gotland :

Naomi Grosins Ashtanga retreat i Garda 24-29 Juli

samt 31 juli -3 aug . Läs mer och anmäl dig på www.inbalance.se

 

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.