yogastudio gotlad yoga retreat gotland

Behandlingar & Personlig Yogaträning

  

 

 Alla behandlingar 750:- för 60 min

850:- för 75 min

950:- för Yogabliss 90 min.

Kom och unna dig en behandling av mig. Jag är förutom yogalärare även massör, healer & kostrådgivare med mångårig erfarenhet och väldigt nöjda klienter

 Ayurvedisk Yogamassage- Som yoga och massage i ett

Denna massageteknik – Ayurvedisk yoga massage är utvecklad i Puna, Indien och är en kombination av yogabaserad stretching, oljemassage och djup andning. Massagen utföres på madrass på golvet. Efter oljemassage och djup stretching av rygg och  ben och kommer du upp i sittande och jag stretchar dig i några djupa yoga positioner, sedan massage och stretching av framsidan på ben, axlar, nacke och huvud. Jag använder mig av varm sesam-olja som är mycket avslappnande i sig. Kombinations tekniken gör att man når mycket djupt in i kroppens muskulatur  och bindväv så tajta muskler och djupa känslomässiga spänningar äntligen kan lösas upp . Behandlingen kallas även latmans yoga och är ett fantastiskt komplement till din yoga-träning. Jag avslutar alltid varje session med en kortare healing och djupavpänning till tibetanskt klockskål.

Yogabliss behandling- För dig som vill ha allt på en gång  75 min 
För dig som inte kan välja behandling och vill prova både massagen, ansiktsbehandlingen och min healing erbjuder jag Yogabliss. Här får du det bästa av både Yogamassagen som beskrivs ovan ca 40 min,  samt Yogini  facial ansiktsbehandling och huvudmassage ca 20 min. Nymasserad och mjuk bäddar jag in dig och avslutar upplevelsen med  15 min healing… En lyxig Helhetsupplevelse för både kropp och själ.

Yogini Facial- Naturligt ansiktslyft

Jag ger dig en ljuvlig ansiktbehandling med ekologiska produkter, massage av ansikte och huvud. Rengöring, mask och fuktgivande creme, samt behandling med Galvanic Spa, en apparat som stimulerar hud och bindväv med galvaniska vågor. Ljuvligt, uppfriskande och ett riktigt lyft för ditt ansikte. Djupt avslappnande och renande för lymfan får både själen och ansiktet ett riktigt lyft. . Denna behandling når bäst resultat som en kur på 5 ggr.

Healing- Djup vila och balansering av chakran och energikropp

En djupgående session där jag med handpåläggning och genom att föra händerna kring din energikropp hIittar obalanser och blockeringar. Alla obalanser i den fysiska kroppen börjar i energikroppen. Jag kan känna både ”tomma” hål samt stagnerad energi och få dem att komma mer i balans. Enligt yogiskt synsätt så är även din energikropp en del av dig och det är med den vi jobbar under en healing. Den kan upplevas väldigt olika men många erfar lika stor eller större avspänning och balansering som efter en massage.  Behandlingen genomförs med kläder på under en varm filt .

Yoga Coaching- Vägledning inom yoga & livstil

Vägledning  inom kost, hälsa samt personlig yogaträning . Hos mig kan du komma på coaching i frågor ang din yoga träning, samt hjälp vid ev skador eller annat som hindar dig från att gå på en vanlig klass .Jag hjälper dig med ett upplägg som vi kan göra tillsammans eller som du kan utöva i hemmet. Om så önskas ser vi även över kosten, livsstil , hormonbalans etc och gör ett upplägg som kompletterar din yoga praktik, med rätt näring, rätt andning och övriga livsmönster. Om så önskas kan din coaching session  även kompletteras med önskad behandling.

Konsultation i anslutning till din behandling

Första gången du kommer på besök hos mig går vi igenom dina behov och allmäntillstånd under ca 10 min.. Därefter hittar vi ett upplägg på det antal behandlingar, yogaklasser eller kostråd du behöver.  Rådgör alltid med läkare om du har funderingar kring ditt fysiska eller psykiska tillstånd.

Vid avbokning – Hör av dig så fort du vet. Jag förbereder ofta din behandling dagen innan så för allas väl, hör av dig!

Behandling Yogastudion Pdf

Vid avbokning inom 24 timmar före behandling debiteras du för din behandling.

Boka :

Via Mail louaberg@yahoo.se

Via Tel 070-731 41 62

-Jag är utbildad Ayurvedisk massör för Swami Sidahmo Anand , på The Sanctuary , Kho Pagnan 2006.

-Jag är initierad Reaki healer 2007 samt initierad Deekshagivare Av Anette Carlstöm 2006.

-Jag är utbildad näringsrådgivare/coach vid Mariagården , Stockholm  2010

– Jag är utbildad hudvårdsterapeut hos the Beauty Company, London 1995

– Samt ambassadör och hudvårdsterapeut för L´Oreal 2010-14